GSP: Carlos Condit je noćna mora!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.07.2015 10:40h Autor:

Georges St-Pierre

Robbie Lawler obranio je naslov UFC prvaka u velter kategoriji na UFC-u 189 u sjajnom meču protiv Roryja MacDonalda, a o događanjima u ovoj kategoriji ponešto je rekao i bivši prvak Georges St-Pierre.

Georges St-Pierre se povukao iz UFC-a u studenom 2013. nakon što je svladao Johnyja Hendricksa i tako obranio naslov. Nakon njega prvak u velter kategoriji postao je upravo Hendricks, ali mu je Lawler potom oduzeo naslov. No, GSP vjeruje da je najopasniji borac u ovoj kategoriji Carlos Condit.

"Carlos Condit je noćna mora. S njim se nikad više ne bih želio boriti. Kompletan je borac, udarci mogu doletjeti iz bilo kojeg kuta. Johny Hendricks je vrlo dobar u onome što radi. On nema faktor iznenađenja kao Condit, ali je jako dobar u onome što radi. Jako udara ljevicom, ali vjerujem da je u ovom trenutku Hendricks taj koji zaslužuje borbu za naslov. NO, Condit nije daleko i vjerujem da je u meču na pet rundi on najopasniji. Ima više oružja u svom arsenalu i nikada ne znate odakle će ih potegnuti. Boriti se s tipom poput njega je noćna mora. Kad ne bih imao izbora i kad bih se morao kladiti tko bi pobijedio između Lawlera, Hendricksa i Condita onda vjerujem da bi Condit izašao kao pobjednik. To se odnosi na borbu od pet rundi. On je noćna mora.“, izjavio je Georges St-Pierre za njemački GNP1.de.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI