Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
GSP bi se mogao vratiti iduće godine, odmah mu slijedi borba za naslov | Fight Site

GSP bi se mogao vratiti iduće godine, odmah mu slijedi borba za naslov

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.09.2014 21:58h Autor:

Georges St-Pierre

Ako je vjerovati njegovom treneru, Georges St-Pierre mogao bi se vratiti tijekom iduće godine. Ukoliko se to dogodi, Dana White je izjavio kako će odmah dobit priliku boriti se za naslov prvaka, budući da je otišao kao prvak.

UFC je izgubio veliko ime i "zlatnu koku" kad je Georges St-Pierre odlučio napustiti sport na neodređeno vrijeme. On se za sada ne izjašnjava o povratku, no nešto na tu temu je rekao njegov trener Firas Zahabi: "Ja mislim kako u njemu još uvijek ima dovoljno želje za natjecanjem. Mislim kako još nikako nije došao do zenita svoje karijere. U njemu ima još nekoliko borbi, no ne želim pričati u njegovo ime. Možda se odluči i konačno umiroviti i nitko mu ne može to zamjeriti."

Dodao je još: "Znate, mi i kad razgovaramo nikad ne spominjemo povratak. On se oporavio, zdrav je, ali dok ne odradi puni trening ne možemo govoriti o tome. Kad se on vrati svojoj rutini, onda ćemo znati više. Čak i da se umirovi, nitko mu ne možemo zamjeriti."

Nešto o tome imao je reći i Dana White, budući da je GSP otišao kao neporaženi prvak: "Ako se GSP odluči na povratak, možete li zamisliti da se odmah ne bori za naslov? Znate što je situacija s njim, on može što hoće. Može se odmah boriti za naslov, može odraditi jednu borbu prije toga, on uistinu ima pravo izbora napraviti što hoće."

Iako je mogući povratak daleko, uvijek je lijepo čuti da bi se GSP mogao vratiti. Posebno zato jer fanovi žele još jednom vidjeti borbu njega i Johnnya Hendricksa iza koje je ostalo puno repova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI