GSP bi mogao zamijeniti McGregora: “Irac je blefirao kockare, to nije pametno”

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.04.2016 16:15h Autor:

Georges St. Pierre

Još je neriješena situacija oko glavne borbe UFC 200 eventa. UFC polako zatvara vrata Conoru McGregoru te se okreće organizaciji nove borbe koja će predvoditi povijesnu priredbu. Kandidata ne bi trebalo nedostajati, a posljednje glasine govore kako bi cijelu stvar mogao spastiti umirovljeni kralj velter kategorije – Georges St. Pierre.

Jedna od osoba koje su pokrenule cijelu priču je Chael Sonnen. Svašta je ponajbolji “trash talker” znao izgovoriti, ali ovoga puta njemu nije potrebna medijska pažnja već je samo iznio svoje viđenje situacije s kojom bi mogao biti upoznat bolje od svih nas. Nije Sonnen jedini, brojni portali počeli su aktivno izvještavati o potencijalnom povratku GSP-a, kao i njegovom nastupu na UFC-u 200. O istoj stvari raspisali su se i brojni fanovi na raznim forumima diljem svijeta koji smatraju kako će upravo bivši velter prvak dočekati Natea Diaza u glavnoj borbi jubilarne priredbe.

“Tko je dobra zamjena za Conora? Garantiram vam da GSP-u neprestano zvoni telefon i da u ovim trenucima zaprima ogromnu ponudu”, izjavio je Sonnen.

“The American Gangster” je također iznio svoje mišljenje o potezu irskog borca, kao i cijeloj novonostaloj situaciji. Prema njegovim razmišljanjima, Conor je blefirao krive ljude.

“Ovo bi stvarno mogao biti njegov kraj, no ne znam želi li on to.  Koristio se jednom pregovaračkom tehnikom, ali je blefirao krive ljude. To su kockari čovječe, u Las Vegasu postoje pravila. Ako se kladite, onda ste u okladi. Ako pobijedite, onda će vam se isplatiti dobitak…Svaki put kada uđete u pregovore i pročitate nečiji blef, bolje vam je da ste ozbiljni jer vam se ovo može dogoditi”, zaključio je Sonnen.

Da se nešto “kuha” mogli bi naslutiti i iz sve učestalijih GSP-ovih pojava u medijima, kao i sve aktualnijoj priči o njegovom povratku. Navodno je umirovljeni velteraš spreman, a jedini problem mogao bi mu predstavljati Reebokov ugovor, no i to se može zanemariti u slučaju izdašne UFC-ove ponude.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI