Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
GSP: Žao mi je Andersona, no on je genije i najbolji na svijetu! | Fight Site

GSP: Žao mi je Andersona, no on je genije i najbolji na svijetu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.07.2013 09:00h Autor:

Georges St-Pierre

UFC je u ponedjeljak krenuo sa svojom svjetskom turnejom iz Las Vegasa, gdje su se našli Georges St-Pierre i Johny Hendricks. Staredown, malo fotki s fanovima, a onda i razgovor s okupljenim medijima.

GSP je, očekivano, bio vrlo zanimljiv medijima, a jedna od tema bio je i skorašnji poraz Andersona Silve od Chrisa Weidmana te pad dominacije brazilskog "Pauka". Kanadski prvak u velter kategoriji ističe da mu je žao Andersona.

"Žao mi je Andersona, jer je tužno vidjeti momka tako… To me podsjeti da i najbolji u svakom trenutku mogu izgubiti. Jedna greška promijeni sve. Za mene je to poziv na buđenje jer sam i ja prvak, a i ja mogu izgubiti", rekao je GSP, te dodao:

"Zaista nikad ne znate što se može dogoditi. U jednom momentu se činite nedodirljivim, a onda se sruši sva ta dominacija. Ovo je lud sport i jedna greška sve mijenja. Nikada ništa nije sigurno. Kada sam vidio da Silva pada, rekao sam sebi: Hej, pa ovo se i meni može dogoditi".

St-Pierre ističe da je Silva i dalje "genij", te je uputio dodatne pohvale na račun Brazilca.

"Anderson Silva je genij! On tijekom borbe želi da pomislite kako ni ne pripadate u isti oktogon u kojem je i on jer je predobar za vas. To želi da njegovi protivnici misle, on je genije", kaže GSP.

Dominantni Kanađanin rekao je da je Silva protiv Weidmana poštovao svoj plan za borbu, ali da je Weidman izdržao psihički duel sa Silvom.

"Pogledajte borbu s Weidmanom. On je napravio mnogo ludih stvari, ali nije uputio niti jedan značajan udarac. Pružio je par dobrih nožnih udaraca, ali ništa što bi ozbiljno uzdrmalo Weidmana. Ipak, to je Silva, to je dio njegove igre i plana. Izgledalo je kao da dominira borbom, a to je iluzija koju on stvara, što je prilično pametno. Tako se uvuče protivniku u glavu. Chris se ipak dobro držao, bio je fokusiran i, očigledno, uhvatio je Andersona. Ipak, ja i dalje vjerujem da je Anderson najbolji na svijetu", zaključio je St-Pierre.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI