Grujić u očaju prodaje UFC opremu preko eBayja da bi preživio!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.06.2015 11:34h Autor:

Vik Grujić

Australac srpske krvi Vik Grujić je nedavno dobio otkaz u UFC-u. Ovaj simpatični borac je zapravo vrlo uzoran oženjeni obiteljski čovjek s tri kćeri. Nažlost, otkaz suradnje u elitnoj promociji ga je natjerao na očajnički potez. Grujić je, naime, preko eBayja, bio prisiljen prodati neke uspomene iz UFC-a kako bi namirio tekuće trošlove.

"Sjedio sam ispred kompjutora kada sam vidio poruku od UFC-a i čitao sam je svaki put ponovno. Riječi su prilično urezane u moje sjećanje i znam ih i u ovom trenutku. Bilo je puno emocija, bio sam jednostavno uništen. U trenutku kada sam vidio mail od Joea Silve, osjećaj je bio jako loš", izjavio je Grujić za News.com.au portal.

Grujić se niti nekoliko tjedana kasnije nije uspio pomiriti s neugodnom istinom…

"I dalje pokušavam to probaviti. I dalje pokušavam shvatiti da više nisam dio UFC-a. Osjećam se kao da sam toliko toga dao toj promociji. Naravno, ja sam borac koji je obvezatan uvijek dati sve od sebe. No, kada znate što sam sve prošao zadnjih godina da bih došao do ovoga, onda znate i koliko sam tužan i koliko mi je to teško prihvatiti", priznaje borac.

Najgora činjenica za Grujića jest dolazak UFC-a u njegov Melbourne gdje će se održati UFC 193. Priredba je planirana za studeni ove godine. Njega tamo neće biti.

"Jednostavno sam šokiran, ne mogu to drugačije reći. Imam osjećaj kao da mi je UFC iščupao srce iz grudnog koša. Toliko sam dao UFC-u i htio sam predstavljati svoju zemlju i svoj grad. Sve što sam imao uložio sam u to. Sav svoj novac, svu energiju i vrijeme. Mnogi će reći da nisam zaslužio otkaz, no to nije niti bitno. Sada se osjećam stvarno očajno", priznaje.

S obzirom da je trenutačno nezaposlen, Grujić je bio prisiljen na očajnički potez. Prodaje Reebokov paket opreme koju je dobio uoči priredbe u Adelaideu. Cijena je 750 dolara.

"Stvarno imam puno poštovanja za UFC, no iskreno govoreći nisam previše zaradio zadnje dvije godine od te promocije. I ono što sam zaradio sam uložio u sebe i svoj trening. Sada prodajem stvari na eBayju i nadam se da ću s tim novcem moći staviti hranu na stol svojoj obitelji. Imam dvije hipoteke na kuću, posuđivao sam već prije novce i sada sam doslovno bankrotirao", objašnjava Grujić.

Ipak, nije vrijeme za predaju…

"Moraš vjerovati u sebe. Mnogi ili uspiju ili propadnu. Ja nisam taj koji ću propasti jer znam gdje pripadam. Znam koliko sam kompetitivan. Ne kažem da sam bolji od drugih boraca, ali moje srce kaže da mogu bolje od onoga što sam pokazao. U UFC-u sam loše zarađivao, a budžet sam popunjavao privatnim treninzima i novcem od sponzora. Ali to nije lako."

"Da budem iskren, više bih zaradio radeći u McDonaldsu. Ali to nije šala, to je tužno jer sam iznevjerio svoju suprugu Ritu koja je vjerovala u mene", zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI