Griffin: Bonnar bi mogao u Brazilu mnoge iznenaditi!

UFC 10.10.2012 08:22h Autor:

Forrest Griffin

Forrest Griffin uvjeren je da ipak postoje kolike-tolike šanse da Stephan Bonnar zaista iznenadi cijeli svijet svojim nastupom protiv Andersona Silve.

Nekadašnji prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji borio se tijekom svoje karijere i protiv Andersona Silve i protiv Stephana Bonnara, pa definitivno spada među najkompetentnije ljude za najavu borbe između njih dvoje koja će se održati ovog vikenda.

"Ja zaista mislim da će Bonnar iznenaditi neke ljude. Ne znam hoće li pobijediti, ali definitivno će pružiti dobar meč. On je veliki borac, nikad nisam vidio da ga je netko uzdrmao jednim udarcem, a kamoli nokautirao. Vjerujem da će Anderson pokušati držati distancu protiv Bonnara i sigurno će pokušati izbjeći donju poziciju u parteru. On je jako napredovao tijekom posljednjih nekoliko godina kao borac i sigurno će biti meč puno bolji nego što to većina očekuje", smatra Forrest.

UFC 153 možete pogledati uživo u noći s petka na subotu 14. listopada na Fight Channel PPV-u na 25. kanalu MaxTV-a s početkom u 04:00h.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI