Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Greg Jackson se pravda zbog ljigave sugestije Jonesu: Podučio sam ga kako se ponaša javna ličnost! | Fight Site

Greg Jackson se pravda zbog ljigave sugestije Jonesu: Podučio sam ga kako se ponaša javna ličnost!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.12.2011 09:46h Autor:

Jones i Machida na službenoj vagi

Vijest dana u ponedjeljak bio je prilično “ljigava” sugestija Grega Jacksona trenutačno najboljem borcu svijeta, Jonu Jonesu, nakon pobjede protiv Lyota Machide.

Jackson je nakon što je njegov pulen ugušio svog protivnika do nesvijestice, glasno sugerirao:

“Jone! Jone! Odi pogledati kako je Machida, skupi kojeg fana!”

Danas se poznati trener pokušao opravdati za svoju sugestiju iako ne skriva da je naum bio točno onaj koji je i rekao…

“Nisam smio to reći, no nisam baš tako mislio. Zvučalo je ružno, no nekada iz mojih usta izlaze moronske stvari”, izjavio je Jackson za MMAJunkie dodavši da mu je želja bila podučiti Jonesa kako se ponašati unutar oktogona:

“Htio sam mu objasniti da se mora ponašati kao javna ličnost. Čitavo vrijeme je pod povećalom, a posebno kada se nalazi u kavezu. Neke stvari jednostavno moraš napraviti kao što je ta – pogledati protivnika koji je u problemima.”

Jackson se vadi na situaciju i tenzije…

“U tim trenucima vlada vojnički mod. Rekao sam da ga ide pogledati i skupi neke fanove, a trebao sam reći: Ti si javna ličnost, moraš se tako i ponašati. Jednostavno sam skratio tu rečenicu”, zaključuje Jackson.

A mi kažemo da kulturne manire i fair play ne ovise o tome je li netko javna ličnost ili nije. One ovise o kućnom odgoju, no prije svega o osobnosti i ljudskim kvalitetama osobe. Ili ih imaš ili ih nemaš…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI