Greg Jackson odbio primiti Guillarda kojem odjednom prijeti i pola godine zatvora!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.03.2013 08:35h Autor:

Guillard VS Varner (foto: MMA Fighting)

Melvin Guillard prije malo više od 24 sata na svom je Twitter profilu s velikim zadovoljstvom objavio kako napušta Blackzillianse na Floridi i kako se vraća u dvoranu Grega Jacksona u Novi Meksiko gdje i pripada, kako je sam napisao.

No, čini se da se to ipak neće dogoditi, unatoč velikoj Guillardovoj želji da se ponovno nađe u Jackson Gymu. Koji je točno razlog zbog kojeg Greg Jackson ne želi ponovno UFC-ovog borca koji je u posljednjih pet borbi ubilježio samo jednu pobjedu te mu opasno prijeti otkaz, još uvijek nije poznato, no lako moguće da je utjecaj na takvu odluku imala i najnovija odluka pravosudnih organa u toj američkoj saveznoj državi.

Naime, protiv Guillarda je podignuta optužnica za jedan fizički napad koji je on navodno počinio 2010. godine te će uskoro biti pokrenut sudski proces. 10. travnja Melvin se mora pojaviti na sudu kako bi otkrio svoju stranu verzije nemilog događaja, a u slučaju da bude osuđen prijeti mu i do pola godine zatvora.

Čini se da je Guillard odluku o povratku u Jackson Gym donio samostalno, nije čak ni kontaktirao nikoga iz te dvorane, a kamoli čelnog čovjeka – Grega.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI