Greg Jackson je potjeran iz Jonesovog kuta tijekom meča protiv Gustafssona

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.09.2013 08:12h Autor:

Greg Jackson i Jon Jones

Tijekom posljednjeg UFC-ovog eventa dogodio se jedan nesporazum koji je mogao ispasti poprilično loše po aktualnog prvaka u poluteškoj kategoriji, Jona Jonesa, kad je branio svoj pojas u izuzetno teškoj borbi protiv Alexandera Gustafssona.

Glavnom Jonesovom treneru Gregu Jacksonu, naime, nije bilo dozvoljeno da bude uz oktogon tijekom borbe i pokuša svojim savjetima tijekom meča, ali i između rundi, pomoći mu. On je tijekom borbe zamoljen da se udalji od oktogona s obzirom na to da je on bio četvrta osoba koja nije imala pristup kavezu.

Malo detaljnije otkrio je jedan od Jonesov trenera Mike Winklejohn.

"Obično kad su u pitanju mečevi za titulu prvaka borcu je dozvoljeno u svom kutu ima četiri osobe, osim u Ontariju gdje iz nekog razloga smiju biti samo tri osobe. Prije borbe rečeno nam je da smo dobili dozvolu da u kutu ipak budu četiri osobe, ali prije nego što je započela druga runda do nas je došao inspektor koji s time očito nije bio upoznat i samo je radio svoj posao."

"Čuo sam njihov razgovor u pozadini i Greg je morao otići. Jones vjerojatno nije ni shvatio da Jacksona nema, jer uvijek ja ulazim u kavez ako se borba vodi na nogama,  to je i bio slučaj, dok Greg ulazi ako je borba aktivnija u parteru. Srećom nije bilo nikakvih posljedica ovog puta po našeg borca", zaključio je Mike.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI