Greg Jackson: Cormier bi bio novi izazov za Jonesa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.06.2014 11:53h Autor:

Jon Jones

Jon Jones u središtu je pozornosti proteklih dana. Očekuje se njegov odgovor i potpis borbe s Alexanderom Gustafssonom, a za to vrijeme mediji i fanovi nagađaju što se događa.

Neki su to počeli pripisivati kukavičluku ili nedostatku hrabrosti, ali trener Greg Jackson ne misli da cijela priča ima veze s hrabrošću.

"Svi očajnički traže neku pukotinu u njegovom oklopu. Svi očajnički žele naći da je nešto loše s tim dečko.", rekao je Jackson.

"Nikad nisam čuo da je rekao kako se ne želi boriti protiv Gustafssona ili da ga je strah. Nikada takvo što nisam vidio kod njega. Hrabrost nije problem kod Jonesa. On se bori protiv najboljih boraca u kategoriji."

Jacksona pak ima jednostavan odgovor kad je pak u pitanju Jonesova želja da se bori protiv Cormiera i mišljenja je da bi ta borba bila jedan novi izazov za aktualnog prvaka.

"Možda bi to bio pomak u karijeri. Već je bio bolji od Gustafssona. Možda je u potrazi za novim izazovom, možda ne osjeća da je Gustafsson pravi izazov kao što to drugi misle. Iskreno, ne znam. Možda bi Cormier mogao njegovu veličinu dovesti na neku drugu razinu za razliku od onih koje je već pobjeđivao.", rekao je Jackson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI