Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Greg Howard o Jonu Jonesu: Ovo nije došlo odjednom | Fight Site

Greg Howard o Jonu Jonesu: Ovo nije došlo odjednom

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.01.2015 16:50h Autor:

Jon Jones

Danima prije UFC-a 182, mnogi novinari su pisali zanimljive članke o profilima sudionika glavne borbe, Jona Jonesa i Daniela Cormiera, a jedan od najboljih članaka je napisao novinar Deadspina Greg Howard, koji je s Jonom proveo neko vrijeme dok je pisao priču.

Howard je predstavio mnoge stvari iz Jonesovog privatnog i sportskog života te je vjerovao da je Jones najbolji borac ikad. U međuvremenu se saznalo da je Jon pao na doping testu zbog kokaina u krvi i da se dobrovoljno prijavio u rehabilitacijsku kliniku.

Howard je sad objavio novi članak u kojem je prokomentirao novonastalu situaciju.

"Ovo nije došlo odjednom. Dok sam izvještavao o Jonu, čuo sam puno tračeva o Jonovoj ovisnosti o kokainu, ovisnosti koja je normalna za mlade bogataše u 2014. godini. Nisam se obazirao na te špekulacije jer je velika razlika između govorkanja i čvrstih činjenica te jer, što je vidljivo po njegovom uspjehu, što god da je radio 'kasno u noći' nije poremetilo njegove sportske izvedbe. Na ovo se može gledati kao i na jednu krivu odluku u noćnom izlasku, ali i  kao na događaj koji mu može upropastiti karijeru.

Prije nekoliko minuta sam dobio poruku od osobe bliske Jonesu u kojoj piše: 'Ne mogu vjerovati da je Jonu ovoliko dugo trebalo da se navuče na kokain'".

Jones je pobijedio Cormiera na UFC-u 182, danima nakon što su stigli rezultati testiranja koje je obavljeno u prosincu. WADA nije zabranila sportašima da koriste kokain u vremenu kad se ne natječu, točnije do 12 sati prije početka natjecanja, tako da je Jones dobio dozvolu za natjecanje i neće biti sankcioniran od strane Atletske Komisije Nevade.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI