Greg Hardy objasnio svoju medijsku šutnju: Gubitnici nemaju pravo glasa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.04.2019 12:15h Autor:

Greg Hardy

Od Grega Hardya nije se puno čulo nakon poraza u prvoj UFC borbi. Promocija ga je dovela kao novu zvijezdu, a on je u prvoj borbi doživio poraz diskvalifikacijom nakon ilegalnog udarca. Dva dana prije nove borbe, napokon se otvorio javnosti.

Subotnja borba protiv Dmitrya Smoliakova bit će popravni ispit za Grega Hardya. Na bivšem NFL braniču je misija ispravka svega lošeg što se dogodilo u prvoj borbi. Nakon ne baš impresivno odrađene prve runde protiv Allena Crowdera, Hardy je u drugoj rundi svog protivnika pogodio ilegalnim udarcem koljenom. Time ga je onemogućio za nastavak borbe i poražen je diskvalifikacijom. Oduševljenje u publici samo je potvrdilo kako fanovi njegov dolazak u UFC baš i nisu najbolje prihvatili, gledajući na njegovu kontroverznu prošlost koja uključuje nasilje nad ženskom osobom.

Nakon te borbe, održane u siječnju ove godine, Hardy se povukao iz medija. Nije bilo nikakvih izjava, samo se odjednom pojavila informacija da njegov novi nastup slijedi 27. travnja, kad će se na Floridi boriti protiv Dmitrya Smiliakova. Dva dana prije borbe, koja odrađuje ulogu “co-main eventa”, Hardy je napokon nešto rekao o prethodnoj borbi.

“Gubitnici nemaju pravo glasa. Nije bitno kako se dogodilo to što se dogodilo, da sam pobijedio bi bila drugačija priča. Imao bih što za reći, no vjerujem da bih ostao skroman. Ovako sam ostao gubitnik i dok ne dokažem drugačije mislim kako nemam što za reći. Dok ne mogu stati iza svojih riječi, one nemaju nikakvu vrijednost. Zato sam platio cijenu, vratio se u dvoranu i nastavio raditi“, rekao je Hardy u razgovoru s novinarima MMA Fightinga.

Prije službenog dolaska u UFC, Hardy je odradio dva nastupa na “Dana White’s Tuesday Night Contenderu” i još jedan u XFN promociji. Sva tri puta slavio je ekspresnim nokautom, kao i u amaterskim borbama prije toga. Ništa se manje nije očekivalo niti protiv Crowdera, no ispalo je onako kako se nitko nije nadao. Sad je prilika za ispravak, prilika koju Greg Hardy nikako ne smije prokockati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI