Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Greg Hardy: Gledam prema borbama protiv Stipe Miočića i Derricka Lewisa | Fight Site

Greg Hardy: Gledam prema borbama protiv Stipe Miočića i Derricka Lewisa

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.04.2019 11:08h Autor:

Greg Hardy

Ispred Grega Hardya večeras je popravni UFC ispit, a veliki teškaški potencijal kaže kako ovom borbom kreće njegov put prema vrhu, gdje se vidi u borbama protiv Stipe Miočića i Derricka Lewisa.

Nakon nesretnih okolosti koje su u njegovoj prvoj UFC borbi dovele do poraza diskvalifikacijom, Greg Hardy ispred sebe ima novi izazov. Sunaslovna borba Fight Nigha na Floridi donosi mu Dmitriia Smoliakova, a Hardy razumije što mu je sve tim putem na kocki.

“Opušten sam i spreman sam. Ovo je potpuno drugačija priča od prošle borbe u kojoj sam jako puno naučio. Pripremio sam se, znam koja mi je rutina, moram samo ući u taj kavez i biti ono što jesam. Cilj u ovoj borbi nije samo doći do pobjede, cilj je svojim nastupom dokazati da pripadam ovdje. Moram ostaviti pravi dojam, a onda u idućoj borbi potvrditi kako sam ovdje s namjerom da što duže ostanem”, rekao je u razgovoru za TMZ.

Nakon toga mu je postavljeno pitanje o potencijalnoj borbi protiv Stipe Miočića ili Derricka Lewisa, tj. jesu li to protivnici o kakvima razmišlja? Dao je vrlo zanimljiv odgovor kojim je odjednom otkrio koliko ima vjere u sebe, ali i kako je svjestan da je pred njim dug put prema vrhu.

“Ne razmišljam o njima, nego gledam prema njima. Zaključao sam svoj nišan na te borbe. Na meni je da to prvo zaslužim tako što ću zatvoriti usta onima koji govore da niti ne trebam biti tu. Naravno da za borbe protiv boraca iz vrha još uvijek nisam spreman. Cilj je napredovati korak po korak i kada dođem do tih borbi, to treba biti borba Golijata protiv Golijata”, otvoreno je priznao kako gleda na te stvari.

Još je upitan o tome smatra li kako ovom borbom ima nešto za dokazati UFC fanovima. I tu je ostao pri svom stavu.

“Nemam što dokazivati UFC fanovima. Ne radim ovo za njih nego za moje fanove. Moji fanovi me i dalje vole, a ja sam tu da im ponudim zabavu. To je moj put kojeg ću se držati.”

Čini se kako je Hardy izvukao nekoliko lekcija iz svega što se dogodilo u siječnju, kad se borio protiv Allena Crowdera. Nogama stoji čvrsto na zemlji i shvaća koliki je put ispred njega. Sad mu slijedi prvi korak prema ostvarenju cilja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI