Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Gray Maynard frustiran Hallovim načinom borbe: Ako želiš borbu u parteru, onda me sruši! | Fight Site

Gray Maynard frustiran Hallovim načinom borbe: Ako želiš borbu u parteru, onda me sruši!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.12.2016 19:08h Autor:

Ryan Hall i Gray Maynard

Gray Maynard ne može se pomiriti s porazom od Ryana Halla, odnosno vrlo neuobičajenim načinom borbe svog protivnika. 

Hall je uspješno kontrolirao borbu na distanci, a pri njenom skraćivanju se bacao na leđa te pozivao Maynard da mu dođe u gard. Bivšem izazivaču lake kategorije se to nije sviđalo te je do kraja borbe bio sve frustriraniji. Na kraju je poražen jednoglasnom sudačkom odlukom, a Halla nije bio spreman niti pružiti ruku.

“Razmišljam o tome otkad je borba završila. Pogledao sam snimku i sad je još više frustrirajuće. On je jednostavno samo skakao na pod svaki puta kada bih mu prišao. To nisam vidio u životu. Svi koji ga znaju su svjesni toga da se smrtno boji toga da primi udarac u lice. Razumijem da je odličan jiu-jitsu borac, no neka me nauči srušiti dolje. Ne možeš se baciti na dupe i čekati. Gdje su pravila u takvoj situaciji?”

Maynardu su nakon toga počeli komentirati fanovi na Twitteru, koji su rekli da borac koji vjeruje u pobjedu ne smije imati strah od ničijeg garda. Maynarda su mnogi uvjeravali kako je trebao prihvatiti borbu na podu ukoliko je želio pobijediti. Na kraju se Twitter raspravi, gdje je Maynard tražio opravdanja, uključio i Hall, koji je Maynarda nazvao “Cyber Bully”.

Na kraju svega jedna zanimljivost. Nije da u ovoj borbi nije bio stand up borbe. Naime, statisika kaže kako je Hall čak gotovo pedeset puta Maynarda uspješno pogodio nogom. S druge strane, Maynard je uputio samo 12 značajnih udaraca.

Maynardu je ovo peti poraz u posljednjih šest nastupa. Ako uzmem u obzir činjenicu da ne pripada među uzbudljive borce, vrlo lako moguće da je njegova UFC karijera gotova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI