Gray Maynard bori se u prosincu protiv Ryana Halla, pobjednika prošlogodišnjeg Ultimate Fightera

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.09.2016 18:58h Autor:

Ryan Hall

Iako se neki raniji eventi još nisu niti približno popunili, UFC je dodao jednu borbu na program finala 24. sezone Ultimate Fightera. Gray Maynard borit će se protiv pobjednika prošlogodišnje sezone, Ryana Halla.

Bivšeg izazivaču lake kategorije, Maynardu, koji je svojevremeno bio unutar niza od osam pobjeda, ovo će biti druga borba u perolakoj kategoriji u koju se spustio ranije ove godine. Tad je savladao Fernanda Bruna, čime je prekinuo svoj niz od četiri poraza te došao do tek druge pobjede u posljednjih šest godina.

Hallu će ovo biti debi do 66 kilograma te ujedno i prva borba nakon osvajanja 22. sezone Ultimate Fightera, u prosincu prošle godine. Vrsni BJJ borac se tada ukazao kao zamjena za Saula Rogersa, koji ga je ranije u showu savladao te je vrlo uvjerljivo slavio protiv Artema Lobova. Hall je poznat kao vrlo atraktivan parteraš, posebno zanimljive tehnike heel hooka, njegovog ujedno najdražeg poteza.

Borit će se 3. prosinca na finalu 24. sezone Ultimate Fightera, čiji program predvode Demetrious Johnson te pobjednik sezone, koji će tim trijumfom automatski osigurati napad na navrijedniju svjetsku titulu do 57 kilograma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI