Gravesu otkazana borba, zaručnica izjavila da joj je uhvatio vrat i udarao je laktom u glavu

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.10.2016 19:10h Autor:

Michael Graves

Poznato je više detalja o napadu UFC borca Michaela Gravesa na zarulnicu, a također je javno objavljeno i kako mu je UFC otkazao njegov planirani nastup u Brazilu.

UFC je otkazao borbu Michaela Gravesa planiranu za UFC Fight Night 100 idućeg mjeseca u Brazilu i to odmah nakon što su dobili službeno priopćenje o njegovom privođenju ove subote u Atlanti. Naime, Graves je tada na ulici nokautirao zaručnicu (prvobitno se govorilo da je riječ o supruzi) te otišao s mjesta događaja, da bi izbjegao dolazak policije.

Policija je borca na kraju ipak privila te zadržala dan u pritvoru, a nakon toga je pokrenuta tužba za obiteljsko nasilje. Supruga je ispričala kako je došlo do rasprave dok su se nalazili u automobilu, nakon čega je Michael postao nasilan. Prema njenim riječima, prvo ju je udario šakom desne ruke, nakon čega ju je lijevom rukom obuhvatio oko vrata i počeo udarati laktom. Svjedoci su izjavili kako je nakon toga ona izašla iz automobila, dok je on pobjegao.

Kad je policija došla, njeno lice bilo je otečeno, no odmah nakon privođenja njenog zaručnika ga je pozitivno identificirala. Izjavila je kako je jednom već ranije bio nasilan, odnosno prije četiri godine. Kaže kako ju je tad udario nogom, no da incident nije prijavila.

UFC bi ovih dana trebao obznaniti službeno privremenu suspenziju za borca, koja bi trebala postati stalna ukoliko mu se na sudu dokaže krivnja za ovo djelo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI