Grasso vs. Herrig i još šest borbi na eventu u Houstonu, Bermudez i Zombie potvrđeni kao glavna borba!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.12.2016 14:16h Autor:

Fight Night Houston

Dennis Bermudez i Chan Sung Jung su potvrđeni kao glavna borba UFC Fight Nighta 104, koji će se održati prvog dana veljače u Houstonu. Osim toga, potvrđeno je još sedam borbi od kojih najzanimljivije zvuči sunaslovna borba, između Alexe Grasso i Felice Herrig.

Već je ranije najavljeno kako se Jung, poznatiji pod nadimkom Korean Zombie, vraća protiv Dennisa Bermudeza, a nakon što su ugovori potpisani, postalo je poznato kako će njih dvojica predvoditi Fight Night u Houstonu, koji se održava pravog sportskog vikenda, odnosno onoga što je u Americi poznato kao “Super Bowl Weekend”. Trebao bi to biti pravi vatromet unutar perolake kategorije, budući da su oba borca poznati upravo po takvim nastupima.

Prije njih će se održati borba u ženskoj slamka kategoriji između Alexe Grasso i Felice Herrig. Grasso je već u svojoj prvoj borbi, koja se održala prije točno mjesec dana u Meksiku, pokazala koliki bi mogla biti potencijal. Naime, njena borba protiv Heather Clark imala je veću TV gledanost od glavne borbe istog eventa, one između Rafaela Dos Anjosa i Tonya Fergusona. U dosadašnjoj karijeri je neporažena i proglašavaju je najvećim talentom divizije. Herrig je došla u UFC kao velika zvijezda ženskog MMA-a, a u oktogonu je do sada upisala dvije pobjede i dva poraza. Posljednju borbu imala je protiv Kailin Curran, u kojoj je trijumfirala.

Potvrđene su i preostale tri borbe glavnog programa. Abel Trujillo borit će se protiv Evana Dunhama, Jan Blachowicz odmjeriti će snage s Ovinceom St. Preuxom, a teškašku borbu odraditi će novi potencijal kategorije Justin Ledet i debitant Dmitry Sosnovskiy. Za uvodni program su također potvrđeni jedni teškaši, odnosno Curtis Blaydes i Adam Milsteam, James Vick borit će se protiv Johnnya Casea, a Chas Skelly protiv Chris Gruetzemachera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI