Gracie: Anderson bi mogao jako ozlijediti i prebiti GSP-a!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.11.2012 08:48h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva i Georges St-Pierre, meč koji svi iznimno nestrpljivo čekaju, a svi o njemu pričaju kao da je već dogovoren i borci se počeli pripremati za njega. Posljednji koji se odlučio upustiti u prognozu ishoda je Cesar Gracie.

Kladionice su se već pomalo također upustile u prognozu, a da će to biti najteži meč za Andersona u posljednjih nekoliko godina svjedoče i njihove najave koeficijenata. Brazilac će biti favorit, ali iznimno blagi, ako se pita bookmakere.

"Dva prvaka bore se međusobno, time definitivno ne bih bio razočaran. To bi bio odličan meč, ali mislim da im to ipak ne treba. Smatram da je Anderson prevelik, predugačak i sve ostalo kad se usporedi s GSP-om. Ne vidim kako bi Kanađanin mogao dobro proći u tom meču, vidim zapravo da bi ga Anderson zapravo mogao ozbiljno ozlijediti i dobrano prebiti. GSP je dobar prvak i sve ostalo što radi, ali meč protiv Andersona nije mu dobar potez u karijeri. To je ipak njihova stvar, mene se ne tiče previše, ali nema sumnje kako je to meč koji ću gledati", rekao je Cesar Gracie.

To je nešto što mnogi ponavljaju vezano uz ovu borbu, razlika u normalnoj težini između ova dva borca iznosi otprilike čak 10-15 kilograma, što će velikim dijelom biti vidljivo i tijekom njihove borbe, pa ne čudi što je upravo kilaža najveći problem oko kojeg će se morati menadžmenti dva borca dogovoriti kako bi se borba uopće održala.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI