Gotovo je, Cyborg odustala od pregovora s UFC-om

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.02.2013 08:50h Autor:

Cris Santos

Širu MMA javnost samo jedna ženska borba u kavezu može dobro zaintrigirati, a to je okršaj aktualne bantam prvakinje Ronde Rousey i možda jedine njezine potencijalne prave protivnice, Cris "Cyborg" Santos.

No, čini se da njihov meč ipak nećemo gledati, bez obzira što je to želja mnogih. Problem je i dalje kilaža na kojoj bi bila borba odrađena. Cyborg nudi da se bore u catchweightu do 63 kilograma, dok Ronda inzistira da joj protivnica na vaganju mora imati 61 kilogram.

Pregovori oko dolaska Cyborg u UFC bili su zaista dugi, ali napokon su završili i to na inzistiranje borkinje, no nisu završili uspješno.

"Cris bi voljela odraditi tri borbe u UFC-u i onda u četvrtoj ići na Rondu, ali to bi napravili kao meč do 63 kilograma, jer za nju bantam kategorija fizički jednostavno nije moguća. Razgovarao sam nedavno s Danom, oni su nam dali ponudu, ja sam joj sve prenio i onda je odlučila da će odbiti i završiti pregovore. Zbog toga smo tražili raskid. Mi ne možemo ništa ukoliko nemaju žensku perolaku kategoriju. Situacija je trenutno takva i ona će svoju karijeru nastaviti negdje drugdje", rekao je Tito Ortiz, koji je nakon završetka borilačke karijere ušao u menadžerske vode, a Cyborg mu je klijentica.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI