Gotovo 3500 čitatelja Fight Sitea u samo dva dana tipovalo na meč “Miočić vs. Ngannou”, evo rezultata…

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.12.2017 14:26h Autor:

Miočić vs. Ngannou

U samo dva dana naša posljednja anketa kojoj je tema bila dvoboj između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua je sakupila gotovo 3500 glasova.

Teško se sjetiti takvog primjera što samo pokazuje kakav golem interes vlada za ovim dvobojem kojeg je UFC najavio, no još uvijek nije i službeno potvrdio. Naime, predsjednik promocije Dana White je odmah nakon UFC-a 218 ustvrdio kako je Ngannou sljedeći Miočićev izazivač. Uz to je dodao da više ne postoje problemi između promocije i njihovog prvaka u teškoj kategoriji.

Da to nije istina i da pregovori dvije strane oko poboljšanog ugovora i dalje traju, kao i da nisu niti blizu završetku, moglo se pročitati već idućeg dana iz izvora bliskih američko-hrvatskom borcu. Ipak teško je očekivati da će UFC propustiti priliku organizirati vjerojatno najbolji teškaški meč još od dvoboja između Juniora Dos Santosa i Caina Velasqueza od prije nekoliko godina.

U našoj anketi, u kojoj smo vas pitali da prognozirate ovaj dvoboj, čak 75 posto glasova je otišlo na odgovor kako će “Stipe Miočić slaviti prekidom”. To je u prilično suprotnosti s prvim koeficijentima koje određenu prednost daju izazivaču. Da će Stipe pobijediti prekidom glasalo je preko 2500 ljudi.

Drugi najpopularniji odgovor jest onaj “kako će Francis Ngannou pobijediti prekidom”. Za tu opciju se odlučilo oko 14 posto posjetitelja Fight Sitea.

Stipinom trijumfu prekidom treba dodati i 10 posto onih koji vjeruju da će prvak stići do pobjede odlukom sudaca nakon pet rundi. Ukupno na Miočićevu pobjedu tako tipuje čak 85 posto!

Tek jedan posto, što je ujedno i najneizgledniji rezultat za sada, se odlučio na opciju “Ngannou pobjeđuje odlukom”.

Zahvaljujemo svima koji su glasali, a anketu, s obzirom na očiglednu veliku popularnost, ćemo aktivnom ostaviti još nekoliko dana. Dosadašnje rezultate možete prokomentirati ispod članka.

Tko slavi Miočić ili Ngannou?
  • Stipe Miočić prekidom. x 4.186 puta75%
  • Francis Ngannou prekidom. x 811 puta14%
  • Stipe Miočić odlukom. x 565 puta10%
  • Francis Ngannou odlukom. x 39 puta1%

Ukupno glasano: 5.601 puta

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI