Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Gonzaga će se žaliti zbog udaraca u potiljak, White se ne slaže! | Fight Site

Gonzaga će se žaliti zbog udaraca u potiljak, White se ne slaže!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.04.2013 08:28h Autor:

Gabriel Gonzaga

Gabriel Gonzaga izgubio je u subotu navečer od Travisa Brownea na The Ultimate Fighter 17 finalu nakon svega jedne minute kada je sudac prekinuo borbu i proglasio Brownea pobjednikom zahvaljujući tehničkom nokautu.

Pritom je bez ikakve dvojbe upućeno i par udaraca laktom u potiljak Gonzagove glave, no većina smatra kako ti udarci ipak nisu bili presudni.

"Joe Silva i ja smo pogledali snimku putem Interneta. Ono što ga je izbacilo iz takta su bili dozvoljeni udarci, a nakon toga je primio nekoliko udaraca u potiljak glave, to se dogodilo kada je već bio van sebe. Znate da ću vam ja uvijek reći kad nisam zadovoljan sudačkim odlukama, ali ovdje ne vidim ništa sporno. Dobro su procijenili kada treba prekinuti meč", rekao je Dana White.

No, čini se da će svejedno Gabriel Gonzaga i njegov team podnijeti žalbu protiv poraza, barem je tako najavio njegov menadžer Marco Alvan.

"Hvala svima na porukama podrške, Gabriel je dobro. Ono što sada moramo je prebrojati koliko je bilo ilegalnih udaraca, a nema sumnje da se oni nisu smjeli dozvoliti. Kontaktirao sam Keitha Kizera, čelnika Atletske komisije u Nevadi, a on me je uputio da uputimo službeno prijavu te kako će se predmet razmotriti. Ovaj poraz ne možemo prihvatiti jer je do njega došlo ilegalnim udarcima i to se na snimci može jasno vidjeti", smatra Alvan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI