Gomi protiv Vallie-Flaga na UFC 172

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.03.2014 20:42h Autor:

Takanori Gomi

Na programu UFC 172 eventa došlo je do jedne promjene. Umjesto Dannya Castilla, koji je prvotno trebao nastupiti protiv Isaaca Vallie-Flaga nastupiti će veliki japanski borac i povratnik nakon više od godinu dana, Takanori Gomi.

Legendarni Gomi (34-9, 3-4 u UFC-u) prihvatio je borbu protiv Isaaca Vallie-Flaga (14-4-1, 1-1 u UFC-u) i to na način da su iz borbe uklonili Dannya Castilla, koji će ostati na istom "cardu", no nastupiti će protiv drugog borca.

Gomi se u kavez vraća nakon više od godinu dana i poraza od Diega Sancheza kontroverznom odlukom. Ovaj legendardni japanski borac nije uspio stvoriti ime u UFC-u te je poražen čak četiri puta u sedam borbi, no u pamčenju ostaje nokaut protiv Tysona Griffina, jedan od najboljih nokauta 2010. godine. Bivši Pride prvak je više puta izrazio želju da postane UFC prvak i ovo mu je posljednji pokušaj da napravi seriju koja bi mu donijela napad na naslov.

Vallie-Flag se vraća nakon uvjerljivog poraza od debitanta Eliasa Silveria u siječnju i ovo mu je prilika za povratak na povratničku stazu, jer je prije borbe protiv Silveria imao niz od 12 borbi bez poraza.

UFC 172 na rasporedu 26. travnja, a predvodi ga meč za naslov između Jona Jonesa i Glovera Teixeire.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI