Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Gomi i Vallie-Flag odradili borbu večeri, nagrađeni Benavidez i Beal | Fight Site

Gomi i Vallie-Flag odradili borbu večeri, nagrađeni Benavidez i Beal

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.04.2014 12:31h Autor:

Isaac Vallie-Flag i Takanori Gomi (ufc.com)

Nakon uistinu sjajnog UFC 172 eventa, čelnici organizacije podijelili su i bonusa. Najboljom borbom proglašena je ona između Takanoria Gomia i Isaaca Vallie-Flaga, dok su bonuse za naslov osigurali Joseph Benavidez i Chris Beal.

Nakon dugo vremena dogodio se jedan UFC event gdje niti jedan od dobitnika bonusa nije nastupio na glavnom programu.

Sjajna i bespoštedna borba Takanoria Gomia i Isaaca Vallie-Flaga zaslužena je ponijela naslov borbe večeri. Iako je imala dobru konkurenciju u, također sjajnoj, borbi Maxa Hollowaya i Andre Filia, na kraju su ipak nagrađeni sudionice borbe u kojoj je pobjedu odnijela japanska legenda.

A za najbolje nastupe, u izuzetno jakoj kategoriji, nagrađeni su Chris Beal i Joseph Benavidez. Beal je, u svom UFC debiu, slavio letećim koljenom, koje je potez koji većinom automatski osigurava ovu nagradu, dok je Benavidez izveo zanimljivu giljotinu, kojom je svog protivnika prisilio na tapkanje, i to nogom!

Bonus je tako za dlaku izmakao Dannyu Castillu koji je nokautirao Charliea Brennemana, a također i Lukeu Rockholdu, koji je izveo zanimljiv hvat, koji je na kraju rezultirao tapkanjem Tima Boetscha.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI