Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Golden Glory i Bas Boon oštro odgovaraju Overeemu! | Fight Site

Golden Glory i Bas Boon oštro odgovaraju Overeemu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.11.2011 09:34h Autor:

Alistair Overeem - (Ultimate Glory plakat)

Nije trebalo dugo vremena da se oglase Bas Boon i Golden Glory protiv kojih je Alistair Overeem ovih dana uložio sudsku tužbu, a o čemu je u četvrtak pisao Fight Site.

Očekivano, Boon i njegova tvrtka “NowKnock Out Investments(KOI)” pod čijim okriljem je nastupao i The Reem, upiru prstom u UFC-ovog borca i odbacuju sve njegove optužbe.

“Ova tužba je jeftin pokušaj gospodina Overeema i njegov odgovor na naše obavijesti da opetovano krši ugovor s KOI agencijom, uključujući i neplaćanje već dogovorenih provizija za prošle borbe koje su mu osigurali KOI i Golden Glory”, stoji u odgovoru.

“KOI i Golden Glory su ugledne organizacije koje se brinu da bi svojim klijentima osigurali najbolje ugovore s borilačkim promocijama, ali i da bi im osigurali najbolje uvjete treninga za njih i njihove timove. Tvrdnje gospodina Overeema u suprotno su smiješne i mi ćemo ih vrlo lako pobiti na sudu”, dodaje se u priopćenju za javnost.

“Overeem je udarač i uvijek želi prvi uputiti udarac. No, njegova želja da uloži tužbu protiv nas ostavlja gospodina Overeema otvorenim za protuudare kakve naši klijenti uvijek žele izbjeći”, stoji u posljednjem pasusu koji zvuči prilično samouvjereno pa čak i prijeteći.

Kako će se razriješiti ova zanimljiva situacija, tek je za vidjeti. Nije poznato kada će se održati prvo ročište na sudu u Los Angelesu gdje je Overeem podnio tužbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI