Goldberg otvoreno o šokantnom rastanku s UFC-om: U 15 minuta je razorena obitelj koju smo gradili 15 godina

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.01.2017 11:16h Autor:

Mike Goldberg

Po prvi puta nakon što je dobio otkaz na mjestu komentatora, Mike Goldberg je otvoreno i detaljno progovorio o svom rastanku s UFC-om. Iako je promociji posvetio 20 godina svog života, Goldberg nije dobio pozdrav kakav je zaslužio.

Mike ne skriva šok uzrokovan ovakvim raspletom, ali isto tako ne želi da se njega stavlja u prvi plan kada je on samo dio ekipe koja je dolaskom novih vlasnika (WME-IMG)  bila prisiljena potražiti novi posao.

“Bio sam šokiran i ostao sam bez riječi. Nisam znao kakvu bih emociju imao jer sam bio u šoku i nevjerici”, opisao je Goldberg trenutak kada je saznao da mu UFC neće produžiti ugovor.

“Ja se ne razlikujem od lika u prodaji, od 15 potpredsjednika koji su ostali bez posla ili cijelog tima u Kanadi kojeg su ugasili. Nisam jedini kojeg su se novi vlasnici riješili. Preko 100 ljudi i dobrih prijatelja je otpušteno. O meni se priča zbog pozicije na kojoj sam bio, ali neću sada plakati jer sam u društvu onih koji su ostali bez posla i suosjećam se s njima. Gledao sam kako se sve oko mene urušava. Trebalo je 15 godina da se izgradi ova prekrasna obitelj, a osjećao sam kao da je uništena u samo 15 minuta”, prokomentirao je Goldberg u razgovoru s Arielom Helwanijem.

Nakon otkaza ga nije kontaktirao ni Dana White…

“Bez razgovora, bez kontakta…ništa. To je bilo iznenađujuće i razočaravajuće”, požalio se Goldberg s kojim se ipak oprostila ekipa s kojom je najviše surađivao i to u oktogonu nakon njegovog posljednjeg eventa – UFC-a 207.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI