Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Goldberg "nestao" zbog svoje ovisnosti o tabletama! | Fight Site

Goldberg "nestao" zbog svoje ovisnosti o tabletama!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.01.2013 09:03h Autor:

Mike Goldberg

Poznati UFC-ov komentar potpuno nenajavljeno i neočekivano "nestao" je dan-dva prije UFC-a 155, a informaciju je malo prije održavanja same priredbe objavio Dana White.

Nitko nije htio otkriti zbog čega ovog puta neće biti uobičajenog kolege Joea Rogana, a na pitanje kada se vraća predsjednik UFC-a nije znao ili nije želio odgovoriti. No, nije trebalo predugo vremena da se otkrije zbog čega ga zaista nema.

Prema neslužbenim izvorima Goldberg je zapravo otišao na rehabilitaciju zbog svoje ovisnosti o tabletama Adderall, ali detalji ipak nisu poznati, dok je službena priča bila tek da se iscrpio i da mu je potreban odmor.

Radi se o nepotvrđenim izvorima, ali vjerojatno se ipak radi o istinitoj priči s obzirom na brojne glasine koje su dulje vrijeme kružile o Goldbergu i njegovoj ovisnosti, a malo je vjerojatno da bi zaista uzeo "godišnji odmor" dan prije jednog od najvećih revanša u povijesti UFC-a između Juniora dos Santosa i Caina Velasqueza.

No, čini se da ima i dobar dio fanova kojima nije nedostajao previše, pa se već i pokrenula inicijativa da ga zamijeni Bas Rutten.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI