Goldberg demantirao ovisnost o tabletama, problem je bio "koktel" lijekova za astmu

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.01.2013 08:35h Autor:

Mike Goldberg

Popularni UFC-ov komentator, Mike Goldberg tvrdi da su glasine koje su se ovih dana pojavile, a vezane su uz pauzu koju je uzeo na poslu, potpuno lažne. Podsjećamo, Goldberg neko vrijeme neće komentirati evente zbog "određenih" privatnih problema, kako je javnost izvijestio čelnik promocije Dana White.

Vrlo brzo su se pojavile glasine da se Goldberg navukao na tablete i da se morao prijaviti u kliniku za ovisnike. On sam je to vrlo oštro demantirao.

"Dobro sam, a glasine koje su se pojavile nisu istinite. Imam nekih komplikacija sa zdravljem, no već sada se osjećam bolje i nadam se da ću biti spreman za odrađivanje svog posla 27. siječnja u Chicagu. Vidimo se uskoro", izjavio je Goldberg za MMAFighting.

Prema izvorima bliskima borcu, Goldberg je navodno u listopadu imao tešku upalu pluća, a s obzirom da od ranije ima problema s asmatskim napadima, nikako se nije uspio do kraja zaliječiti. Nadalje, lijekovi koji su mu propisani u kombinaciji s lijekovima za astmu su uzrokovali mnoge nuspojave zbog kojih nije mogao kvalitetno odrađivati svoj posao. 

Pravu istinu vjerojatno zna samo Goldberg, a mi mu želimo što brži oporavak i povratak na posao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI