Gokhan Saki prozvao Hunta na teškaški okršaj, “Super Samoan” prihvatio

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.09.2018 13:23h Autor:

Gokhan Saki i Mark Hunt

Gokhan Saki ima jako dobru ideju za posljednju borbu Marka Hunta na njegovom UFC ugovoru. Prozvao je Samoanca na tešaški okršaj, a ovaj je to prihvatio. Čeka se UFC!

Gokhan Saki uspješno se oporavio od teškog poraza koji mu je u srpnju nanio Khalil Rountree Jr., u njegovoj drugoj UFC borbi. Spreman je za svoj idući izazov, a tim putem je odlučio pokušati odabrati protivnika. Na društvene mreže postavio je svoju fotografiju pokraj one Marka Hunta te je fanove upitao što misle o toj borbi.

“Saki protiv Hunta u teškoj kategoriji? Stand & Bang tip borbe? Što mislite o tome”, napisao je Turčin, koji je tako otkrio da nema ništa protiv toga da posjeti tešku kategoriju, u kojoj je odradio veliki broj mečeva tijekom svoje kickboxing karijere.

Nije dugo trebalo Huntu, koji je prošlog vikenda poražen u Moskvi od Alexeya Oleinika, da odgovori. On je uostalom odmah nakon te borbe zatražio da se nađe na programu ovogodišnjeg australskog eventa, odnosno volio bi tamo odraditi svoj posljednji UFC nastup.

“Idemo se potući, UFC Adelaide”, napisao je Hunt, označivši UFC-ovog matchmakera Micka Maynarda.

U pitanju je event koji se održava 1. prosinca, a predvode ga Junior Dos Santos i Tai Tuivasa. Na UFC-u je sada da razmisli o ovom okršaju te ga, ukoliko im se uklapa u planove, na radost fanova i ugovori.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI