Gokhan Saki planira počistiti UFC-ovu polutešku kategoriju: Sve ću ih nokautirati, iduće godine se borim za pojas!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.06.2017 00:59h Autor:

Gokhan Saki

Gokhan Saki je rasčistio s Gloryjem i nakon dvogodišnje pauze odlučio svoje kickboxing vještine preseliti na najveću MMA pozornicu, UFC. Nizozemski Turčin se oktogon debiju nada 2. rujna u Rotterdamu i samouvjereno je najavio dominaciju UFC-ovom poluteškom kategorijom.

“Borit ću se sa svima. Najvećim, najmanjim, najtežim, iste težine. Uopće me nije briga s kim ću se boriti. Fokusiran sam na sebe i ne zanimaju me drugi borci. Ionako ću ih kad-tad jebeno nokautirati. Nije bitno kojim redoslijedom… Znam za što sam sposoban i znam da ako nešto želim, napornim radom ću to i ostvariti. Mislim da ću se iduće godine u ovo vrijeme boriti za titulu”, rekao je Saki gostujući na MMA Houru.

Saki je u MMA-u odradio tek jednu borbu 2004., ali bivši Glory i K-1 prvak ne skriva činjenicu da će se u kavezu oslanjati prvenstveno na svoje elitne kickboxing vještine.

“Ja ću kickboksati u oktogonu buraz. Kickboxing je moja stvar, to je moj život. Nisam se borio dvije godine i jedva čekam da to ponovno pokažem.”

Što se hrvanja i grapplinga tiče, 33-godišnjak smatra da će kombinacijom rada, talenta i vjere biti spreman za sve izazove.

“Ja sam Turčin, hrvanje nam je u krvi. Talentiran sam u hrvanju i treniram jiu-jitsu. Nitko od tih boraca nema borilačko iskustvo koje ja imam…Ja sam zaljubljen u sport i jako brzo učim. Ljudi su se iznenadili kako brzo učim hrvanje i jiu- jitsu. Kao što sam rekao, ako ste gladni i želite učiti i ako imate viziju i vjerujete u nju, uspjet ćete. Ja sam si to dokazao bezbroj puta i opet ću to svima dokazati. Pokazat ću kick boksačima da mogu uspjeti u MMA-u.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI