Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Gokhan Saki dao veliko obećanje Joeu Roganu preko Twittera | Fight Site

Gokhan Saki dao veliko obećanje Joeu Roganu preko Twittera

UFC 26.05.2017 11:57h Autor:

Ilustracija

I dalje nema službene potvrde od strane UFC-a da je Gokhan Saki, jedno od najvećih lica kick boxing sporta općenito, potpisao za elitnu svjetsku MMA promociju. Doduše, službene stranice UFC.com su objavile kratku vijest u kojoj stoji da će se Saki boriti u poluteškoj kategoriji, ali i da bi mu debi trebao biti u rujnu mjesecu u nizozemskom Rotterdamu.

> Otkrivena kategorija u kojoj će se Saki boriti i vjerojatni datum debija

> Joe Rogan komentirao Sakijev potpis za UFC

U međuvremenu stižu reakcije sa svih strana. Borilački portali diljem svijeta analiziraju može li Turčin biti kompetitivan unutar Octagona ili će mu nedostatak hrvačkog iskustva biti nepremostiva prepreka.

Tako zasigurno ne misli sam Saki koji je iznimno aktivan na društvenim mrežama te odgovara svojim fanovima koji su oduševljeni ovakvim zaokretom u njegovoj profesionalnoj karijeri.

“Osjećam se sjajno, vrlo sam samouvjeren. Znam da u mojoj kategoriji nitko neće imati hrabrosti boriti se sa mnom u stojci. U isto vrijeme spremam se na parteru”, napisao je Saki koji su u jednom od narednih postova zahvalio UFC komentatoru Joeu Roganu na riječima podrške. Naime, Rogan je oduševljen dolaskom Sakija u UFC te je prognozirao da će Turčin biti veliki problem za mnoge.

“Hvala ti Joe Rogan. Vidjet ćeš jedan nokaut za drugim. Obećajem ti to! Ovo je sada moja kuća.”

U trećem “postu” na svom službenom Twitteru je napisao:

“Nekada vas oluje iznenade unatoč prognozi. Stižem. Ovo je moja kuća sada.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI