Gohkan Saki potpisao za UFC!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.05.2017 12:23h Autor:

Gohkan Saki

Samo jedan dan nakon što se Gokhan Saki žestoko obrušio na svog dosadašnjeg poslodavca Glory World Seris nazvavši ih nesposobnjakovićima koji ne mogu u svojoj zemlji prodati 1500 karata, istim putem preko službenog Facebook profila Saki je otkrio veliku vijest!

> Saki “pokopao” Glory: To je jadna organizacija koja u svom gradu ne može prodati 1500 karata

Jedan od najboljih udarača svijeta je potpisao za najjaču svjetsku MMA promociju – Ultimate Fighting Championship.

“Drago mi je da konačno mogu objaviti da sam potpisao dugogodišnji ekskluzivni ugovor s UFC-om. To je najbolja investicija koju je UFC napravio od Conora McGregoora. Uskoro ću pokazati svima da Turska i UAE mogu isporučiti sve što se od njih traži”, napisao je Saki.

Ova se objava dogodila nekoliko dana nakon što se na nekim forumima pojavila vijest da je Saki pred potpisom za elitnu svjetsku MMA promociju. No, kako se radilo o neprovjerenoj informaciji, niti jedan od medija nije htio istrčavati s ovom viješću. Posebno jer Saki do sada nije imao iskustva u slobodnoj borbi.

Za sada nema potvrda od strane UFC-a niti drugih izvora osim Sakijevog službenog Facebook profila. Turski borac je u profesionalnoj kick boxing karijeri ubilježio 83 pobjede i 12 poraza, a pobjeđivao je neka od najvećih imena sporta poput Tyrona Sponga, Daniela Ghite, Melvina Manhoefa, Nathana Corbetta, Rayja Sefa…

Hemmers: Saki je jako talentiran na parteru

Prije nekoliko dana njegov bivši trener Cor Hemmers je javnosti otkrio da Saki karijeru namjerava nastaviti u slobodnoj borbi te je pritom rekao:

“Mnogi su iznenađeni tom idejom, ali ja vam mogu reći da je on u prošlosti trenirao slobodnu borbu s Overeemom, Arrabom, Chunkaievom. Tu je bio i Stefan Leko koji se upravo u to doba i okušao u MMA-ju. Saki je imao puno više osjećaja i talenta od Leke. Mogao je kontrolirati protivnike na parteru, imao je dobru obranu od rušenja. Ali nikada se nismo odlučili njega gurati u slobodnu borbu. Gurnuli smo Leku jer je bila takva situacija.”

Hemmers vjeruje da bi Turčin mogao uspjeti unatoč tome što su mu 33 godine i što se nikada do sada nije borio u slobodnoj borbi…

“Saki je mnogo talentiraniji nego što je recimo bio Stefan Leko za slobodnu borbu. Ali je Leko dobio unosan ugovor s Prideom i Deamom. Nakon dvije borbe mi je rekao: ‘Cor, zaradio sam mnogo novca, ali ovo je loše za moju karijeru, ovo nije za mene.’ Za Sakija nisam siguran, mislim da ima mogućnosti. Tako da je ovo sasvim jedna druga priča. Šalje mi videe u kojima se sprema s Chalidom Arrabom, Bobom Hundom, Denisom Stojnićem, Alistar je bio tamo. Bilo je zabavno to vidjeti i baš zato ne potcijenjujem Sakija i njegov MMA”, zaključuje Hemmers.

Saki je potpis za UFC ovjekovječio zanimljivim videom u kojem skida Gloryjevu majicu ispod koje se nalazi ona UFC-ova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI