“Glupa odluka Pokrajca, kao da je skočio u bazen s morskim psima!”

UFC 23.09.2012 11:20h Autor:

Pokrajac i Magalhaes

Igor Pokrajac na neki način je prihvatio borbu s Vinnyjem Magalhaesom u parteru, a to se pokazalo kobnim i mnogi MMA fanovi nisu ga štedjeli zbog toga.

Lako je biti general poslije bitke, mnogi sada bez problema ističu određene greške koje je hrvatski borac učinio u ukupno šest minuta borbe protiv Magalhaesa, no svejedno je uvijek zanimljivo saznati razmišljanja fanova, pogotovo kad se radi o onima iz inozemstva, koji su koliko-toliko objektivni i nisu previše navijački nastrojeni.

Njihova odluka je jednoglasna, Pokrajac je počinio kobnu grešku kad je prihvatio selidbu borbe u parter, pa čak i inicirao rušenje. Provjerili smo na nekim najpopularnijim inozemnim MMA forumima kako su prokomentirali noćašnji meč Pokrajaca i Magalhaesa.

"Ponekad može biti iznimno loše kad je netko presamopouzdan."

"Igor je izgledao kao da nije znao što učiniti kako bi se oslobodio, pa je išao na rušenje, a upravo to je ono što je Vinny htio. Glup potez Pokrajca!"

"Inicirati rušenje svjetskog BJJ prvaka?"

"Odluka o rušenju Magalhaesa je najgluplja ikad."

"Ovo je kao da je Pokrajac skočio u bazen s morskim psima."

"Nije problem što ga je išao rušiti, ali nije se smio zafrkavati i trebao se ustati odmah čim je mogao."

"Rekao sam prijatelju da tijekom meča ne smije ni slučajno trepnuti jer je Vinny odličan kad je u pitanju BJJ. Drago mi je što nisam ispao glup."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI