Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Glover Teixeira prozvao Shoguna na duel brazilskih veterana | Fight Site

Glover Teixeira prozvao Shoguna na duel brazilskih veterana

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.01.2019 11:40h Autor:

Glover Teixeira

Nakon što je upisao pobjedu protiv Karla Robersona, Glover Teixeira nema namjeru dugo čekati. Izrazio je želju za skorašnjim novim nastupom, a ima i ideju protivnika kojeg bi volio vidjeti protiv sebe.

Glover Teixeira (27-8, 11-5 UFC) je prije subotnje borbe najavio kako će ući pametnije nego u neke posljednje okršaje te da će pokazati svoju novu sliku, odnosno način na kakav se ipak mora boriti u svojim veteranskim godinama. Ipak, na početku iste se našao u problemima, mnogi su mislili da je u bezizlaznoj situaciji, no on se izvukao i došao do pobjede prekidom u prvoj rundi. I sada ne namjerava dugo čekati do idućeg nastupa.

“Dajte mi borbu, predugo sam bio bez borbe, moja rame je odlično, spreman sam i želim se boriti. Nađite mi borbu, nije mi bitno tko je. Može biti i King Kong, samo mi onda nemojte reći sve dok ga ne vidim”, rekao je raspoloženi Glover odmah nakon subotnje pobjede protiv Karla Robersona. Time je, kako je sam rekao, potvrdio da joj uvijek nije starac koji više nema što ponuditi.

Ipak, pravu želju oko borbe i protivnika ima. Želio bi se da se to dogodi u Brazilu, a na vidu ima sunarodnjaka, bivšeg prvaka i legendu sporta.

“Boriti se u Brazilu je moj cilj i želja, posebno ukoliko mogu biti glavna borba. A tu borbu bih volio odraditi protiv Shoguna. Ukoliko on pristane na to, ja sam spreman boriti se protiv njega”, rekao je Glover, koji već preko deset godina živi u Americi. Onda je dodao zašto Shoguna vidi kao savršenog protivnika:

“Pogledajte način na koji se on bori i pogledajte način na koji se ja borim. Nema sumnje kako bismo ponudili otvoreni brawl za publiku. On je legenda, a mi svi ostali smo u sportu da bi se boriti protiv takvih. Svi se mi želimo boriti protiv borca kakav je Shogun.”

Shogun je u svom posljednjem nastupu ponovno iznenadio te je savladao Tysona Pedra. Tako je trenutno na četiri pobjede u posljednjih pet nastupa, gdje ga je savladao tek Anthony Smith. Prema tome je ovaj veteran još uvijek itekako relevantan, a borba protiv Glovera sigurno bi ponudila dobar show. Osim toga, ovo je vrlo pametna prozivka od Teixeirine strane, budući da bi se brazilski event u svibnju, kojeg će predvoditi Rose Namajunas i Jessica Andrade, trebao održati u Shogunovom rodnom gradu, Curitibi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI