Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Gleison Tibau nakon karijere započinje pekarski biznis | Fight Site

Gleison Tibau nakon karijere započinje pekarski biznis

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.07.2014 17:48h Autor:

Gleison Tibau

Gleison Tibau pravi je UFC-ov veteran, koji je odradio 21 borbu u najboljoj svjetskoj organizaciji. Iako to znači da ima puno iskustva koje može prenijeti drugima, nakon karijere ne namjerava ostati u sportu, nego pokrenuti pekarski biznis u svom rodnom gradu.

Gleison Tibau (28-10, 13-8 u UFC-u) je jedan od onih boraca koji nikad nisu bili blizu titule, no zato su pravi UFC-ovi "gatekeeperi". Na taj način je došao do 21 borbe unutar UFC-ovog oktogona, a sutra će po 22. put uči u najpoznatiji borilački kavez. Unatoč golemom iskustvu, koje mu otvara vrata trenerske karijere, on se ipak ne vidi u tome.

"Nakon što završim karijeru ostat ću veliki fan sporta, no ne vidim se u radu s drugim borcima. Borim se od svoje 15. godine, ostavio sam puno znoja u dvorani i u kavezu, no tijelo neće moći to još dugo podnositi. Kada završim svoju karijeru, namjeravam se vratiti u svoj rodni grad u Brazilu te pokrenuti posao s pekarnicama", rekao je Tibau, koji je onda objasnio: "Jedan od mojih snova je da otvorim veliki pogon za proizvodnju kruha i slastica. Moj je otac bio pekar dugo godina i želio bih nastaviti tim putem. No, nastavit ću se zdravo hraniti i trenirati, jer ne želim biti pretili biznismen."

Njega sutra čeka borba protiv, također vrlo iskusnog, Pata Healya. Zajedno imaju čak 87 odrađenih borbi. Healy je prošle godine šokirao Jima Millera, no na kraju mu je ta pobjeda bila oduzeta, jer je bio pozitivan na marihuanu. Tibau je gledao tu borbu: "Patov nastup protiv Millera je najsvjetliji trenutak njegove karijere. A niti jedan od tri poraza, koji su nakon toga uslijedili, nisu bili uvjerljivi, a sve su to bili ratovi protiv jakih boraca. On je težak protivnik, no spreman sam i fokusiran te očekujem sjajnu borbu."

Na kraju je još najavio: "Fanovi će vidjeti novog Tibaua. Unatoč ozljedi, nisam stao s treningom i očekujte da ću biti raznovrsniji nego inače te prikazati jedan novi stil. Iznenadit ću veliki broj borilačkih fanova."

Borba između Tibaua i Healya bit će glavna borba uvodnog programa sutrašnjeg eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI