Gledanost uvodnih borbi UFC-a 228 dotaknula dno u 2018. godini

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.09.2018 13:02h Autor:

Till vs. Woodley

Slobodni pad UFC-ove popularnosti se nastavlja, što god ljudi iz vrha elitne pormocije učinili. To se vidi i iz posljednjih rezultata gledanosti UFC-ove 228 PPV priredbe!

Tu ne mislimo na prodaju PPV-a, jer se točna brojka još uvijek ne zna, nego na brojke gledanosti uvodnih borbi. A one su obično vrlo točan pokazatelj kako je i sama prodaja PPV-a prošla.

Uvodni dio, koji su predvodile Tatiana Suarez i Crla Esparza, je ostvario prosječno tek 560 tisuća gledatelja. Na samom vrhuncu programa gledanost je bila 683 tisuće.

To je najgora gledanost uvodnog dijela jedne PPV priredbe još od UFC-a 215 9. rujna 2017. godine. Tada su priredbu predvodile Amanda Nunes i Valentina Shevchenko.

Do sada je prosječna gledanost uvodnih borbi u 2018. godini na FoxSports 1  kanalu bila 789 tisuća, dok su one na FX kanalu postizale prosječno 617 tisuća. Iz ovih podataka se može vidjeti koliko je zapravo uvodni program UFC-a 228 ostvario katastrofalne rezultate.

Konkurencija na drugim televizijama je prošla puno bolje. Utakmice američkog nogometa (college) na ESPN-u i ABC-u su ostvarile 4.4 milijuna, odnosno 3.2 milijuna gledatelja (Clemson vs. Texas i Penn State vs. Pitt).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI