Glasina: Diaz opet pozitivan na marihuanu?! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.02.2012 09:47h Autor:

Nick Diaz

Teorije zavjere, bujna nečija mašta ili možda istina? U svakom slučaju, prije nego se ogradimo od ovog podatka i kažemo da se radi o glasini, moramo priznati da se ne bi čudili niti da se cijela priča pokaže kao istinita.

Nick Diaz je, prema pisanju raznih foruma i “dobro obaviještenih izvora” pao na testu za droge koji je obavljen prije dvoboja protiv Carlosa Condita. Navodno je riječ o njemu omiljenoj marihuani, odnosno u krvi mu je navodno nađen THC.

Ako je istina, ne bi bilo prvi put jer je Diaz pao i uoči meča protiv Japanca Takanorija Gomija na Prideu 33, 2007., što ga je stajalo pobjede (rezultat promijenjen u NC), globe, ali i suspenzije. Ne samo da je bio pozitivan na THC, njegov test je pokazao 175 što je enormno visok rezultat i pokazuje kako je Diaz konzumirao marihuanu samo nekoliko sati prije meča i da se “napušen” borio protiv Gomija te ga zadavio “gogoplatom”. Da Diaz puši travu nije ništa novi, niti ništa tajno. On to otvoreno prizna baš kao i njegov trener Cesar Gracie koji je nedavno ustvrdio kako ona pomaže njegovom pulenu da se liječi od anksioznosti.

“Jednostavno se ne osjeća ugodno uz druge ljude. Ima vrlo težak oblik socijalne anksioznosti i to je nešto za što će mu u budućnosti trebati pomoć. To je i razlog zbog kojeg se sam liječi marihuanom. To je moje mišljenje kao laika”, izjavio je jednom prilikom Gracie.

Nadamo se da se ipak radi samo o glasini i da ćemo uskoro gledati novi dvoboj Diaza i Condita. Do tada pogledajte ovaj zanimljiv video u kojem Joe Rogan komentirao Diazov “problem” s travom…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI