Gina Carano sve dalje od MMA-ja, dogovorila snimanje 4 filma!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.02.2015 15:17h Autor:

Gina Carano

Ženska MMA superzvijezda, Gina Carano, je dobila ulogu u filmu 20th Century Foxa "Deadpool" te će tumačiti mutanticu Angel Dust. To znači da ćemo je gledati na malim ekranima, ali ne u MMA meču.

Carano će glumiti s Ryanom Reynoldsom koji će ponoviti svoju ulogu Wadea Wilsona-Deadpoola iz filma X-Men Origins: Wolverine. Premijera filma se očekuje 12. veljače 2016.

Prije nego što započne snimanje tog filma, Carano će s Bruceom Willisom snimiti film Extraction. Snimanje počinje sljedeći tjedan.

32-godišnja starleta neumorno radi na filmovima. Nedavno je pristala na snimanje dva filma: Bus 657 s Robertom DeNirom i Kickboxer s Daveom Bautistom.

Prije nekoliko mjeseci su se pojavile glasine kako Carano o svom povratku u MMA pregovara sa Zuffom i Viacomom. Predsjednik UFC-a je izjavio kako je blizu postizanja dogovora s Ginom, da bi nedugo nakon toga izjavio kako je ona "jebeno najteži sportaš s kojim je pregovarao".

Za sad se čini kako je Hollywood prva opcija za Carano, a to znači da je najvjerojatnije nikada više nećemo vidjeti u pravom meču.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI