Gina Carano je znala da će Nunes nokautirati ženu koja joj je zaključila karijeru!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.12.2018 11:57h Autor:

Gina Carano

Malo je reći da je težak poraz Cris Cyborg u meču protiv Amande Nunes na UFC-u 232 izazvao šok borilačke javnosti. Gotovo nitko nije očekivao da će prvakinja u bantam kategoriji onako proći kroz do sada neprikosnovenu vladaricu ženskog MMA sporta, a ujedno i prvakinju više divizije. No, upravo to se dogodilo.

Članica ATT-a je za manje od minute doslovno pomela Cyborg nokautiravši je u konačnici, a pritom je uzela i drugu titulu UFC prvakinje postavši prva borkinja u povijesti s dvostrukom krunom.

No, jedna vrlo poznata žena iz borilačkog sporta je očekivala upravo ovakav scenarij. Radi se o nekoć najslavnijoj borkinji svijeta Gini Carano. Ona je na svom Twitteru otkrila da je očekivala poraz brazilske veteranke.

“Imala sam osjećaj da će se upravo ovo dogoditi. Čestitke Nunes”, stoji u poruci Carano čija je karijera završila upravo nakon sudara sa Cyborg.

Tada, 2009. godine, Cyborg i Carano su odradile najveći ženski meč do tada u povijesti sporta. Na Strikeforceovoj priredbi u San Joseu Brazilka je demolirala svoju protivnicu i na koncu joj, pokazalo se kasnije, završila borilačku karijeru.

Lijepa Amerikanka je dobila takve batine u tom dvoboju da se više nikada nije oporavila i vratila u kavez. Iako je do meča sa Cyborg bila neporažena te je imala pobjede protiv Kedzie, Evinger i Young, Carano se odlučila povući sa samo 26 godina. Nakon povlačenja iz MMA sporta potpuno se posvetila glumi te je do sada snimila desetak filmova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI