Gilbert Melendez prisiljen zbog ozljede otkazati iduću UFC borbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.11.2018 19:40h Autor:

Gilbert Melendez

Gilbert Melendez trebao se vratiti borbama krajem ovog mjeseca, no još jedan u nizu nedostataka sreće zadesio je bivšeg Strikeforce prvaka. Nova ozljede dovela je do otkazivanja planirane borbe protiv Arnolda Allena i tako će “El Nino” ostati bez nastupa u 2018. godini.

Melendez (22-7, 1-5 UFC) nije nastupao od borbe protiv Jeremya Stephensa, koju je odradio u rujnu prošle godine te mu je to ujedno bio jedini nastup u 2017. godini. Bio je to poraz jednoglasnom odlukom, a borbu pamtimo po tome što se Melendez borio do kraja, unatoč teškoj ozljedi noge koju je doživio još u prvoj rundi. Ono što je loše je činjenica da mu je to četvrti poraz u nizu i peti u šest UFC borbi, no upravo je taj hrabri pristup rezultirao još jednom prilikom.

Nju je trebao imati posljednjeg dana ovog mjeseca, na finalnom eventu 28. sezone Ultimate Fightera, eventu na kojem neće nastupiti zbog danas objavljene ozljede. Tamo se trebao boriti protiv britanskog supertalenta, Arnolda Allena (13-1, 4-0 UFC), koji se sada mora pripremati za novog protivnika, budući da mu je isti već dodijeljen.

To je Rick Glenn (21-5-1, 3-2 UFC), koji je pristao uskočiti u ovu borbu tri mjeseca nakon što je upitnom sudačkom odlukom došao do pobjede protiv Dennisa Bermudeza. Bivši WSOF prvak tražiti će veliki skalp u 24-godišnjem Britancu, koji za sada u Octagonu izgleda fenomenalno, a ovim bi nastupom mogao tražiti mjesto u Top 15 poretku perolake kategorije.

Finale 28. sezone Ultimate Fightera održava se 30. studenog, a predvodi ga borba velter kategorije između Kamarua Usmana i Rafaela Dos Anjosa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI