Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(GIF) Nevjerojatna usporedba Stefana Struvea i nekih preostalih UFC boraca | Fight Site

(GIF) Nevjerojatna usporedba Stefana Struvea i nekih preostalih UFC boraca

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.02.2019 15:19h Autor:

Stefan Struve i Daniel Cormier

Današnji Fight Night u Pragu donosi novi nastup Stefana Struvea, najvišeg borca u UFC-u i jednog od najviših boraca u MMA-u uopće. ESPN je tim putem odradio usporednu analizu 213 centimetara visokog Nizozemca i nekih drugih zvijezda s UFC rostera.

Ne mora vas čuditi da Stefan Struve izgleda malo mršavo, jer s tom visinom jednostavno ne može izgledati drugačije, a da zadovolji težinsku granicu od 120 kilograma. I takav, pokraj svih ostalih boraca, izgleda ogromno.

Sjećate se borbe koju je odradio protiv drugog najvišeg UFC borca, dvometraša Aleksandra Volkova? Volkov je inače borac koji izgleda veći od svojih protivnika, a protiv Struvea je situacija bila nešto kao na ovoj grafici dolje. I ostatak teškaša pokraj njega izgleda malo pa će takav biti i njegov današnji protivnik u Pragu, Marcos Rogerio de Lima. Brazilac je vrlo krupan i visok 188 centimetara, no pokraj “Nebodera” je već na vaganju izgledao kao čovjek iz druge kategorije.

A kako bi pokraj Struve izgledali neki UFC prvaci i druge zvijezde? ESPN se pobrinuo za odgovor na to pitanje, postavivši Nizozemca s lijeve, a preostale borce s desne strane, u dolje podijeljenom gifu. Pa pogledajte i pripremite se za ono što nam danas može pružiti jedan od nekada najtalentiranijih teškaša svijeta, a danas borac koji već dugo ne može pronaći formu u kakvoj je bio onda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI