Germaine de Randamie saznala datum i protivnicu za povratak u bantam kategoriju

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.07.2017 20:15h Autor:

Germaine de Randamie

Detronizirana UFC prvakinja, Germaine de Randamie, saznala je datum borbe i protivnicu za svoj povratak u bantam kategoriju. To je Marion Reneau, a borba će se održati na Fight Nightu 115 u nizozemskom Rottedamu.

U pitanju je event koji se održava 2. rujna, a predvode ga teškaši Stefan Struve i Aleksandar Volkov. De Randamie će se tako vratiti u kategoriju do 61.5 kilogram, što je i objasnila kao svoju ambiciju, nakon što je odbila braniti pojas prve UFC-ove prvakinje perolake kategorije. Kao UFC borkinja bantam kategorije je ostvarila tri pobjede i poraz od prvakinje Amande Nunes te je izjavila kako joj je ambicija izboriti priliku revanširati se prvakinji. Vjeruje da bi joj činjenica da je bivša prvakinja perolake kategorije trebala pomoći u tome.

Marion Reneau ovom borbom ima veliku priliku. 40-godišnjakinja s Belizea ima vrlo zanimljiv UFC put. Odlično je startala, da bi onda doživjela poraz od Holly Holm, ali i poraz od Ashley Evans-Smith, koji su mnogi prozvali najvećom sudačkom krađom u UFC povijesti. Nakon toga je savladala Milanu Dudievu, ali joj se onda dogodila još jedna kontroverza. Njena posljednja borba, protiv Bethe Correie je završila neodlučeno, iako je MMA javnost u potpunosti presudila u njenu korist.

Zapravo, ova borba je velike prilika za ove dvije veteranke borilačkih sportova i pobjednica će se naći u jako dobroj situacija unutar bantam divizije, kojoj sve više nedostaje novih potencijalnih izazivačica.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI