Georges St- Pierre: Rano u prvoj rundi ćemo saznati hoće li na kraju slaviti McGregor ili Khabib!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.10.2018 20:27h Autor:

Georges St- Pierre

U MMA svijetu nema tko nije prognozirao veliki obračun Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora koji ove noći borbom za pojas lake kategorije predvode UFC 229 u Las Vegasu.

Svoju prognozu je dao i velikan sporta Georges St- Pierre.

Osim što je bivši prvak velter i srednje kategorije, GSP je jedan od najinteligentnijih boraca u poslu te su njegove prognoze uvijek korisne i zanimljive, ako ne i u potpunosti točne.

Osim toga, Kanađanin je već izrazio interes za borbom protiv pobjednika ovog meča, a prema nekim izvorima ovih dana navodno i testira spuštanje svoje težine na 70 kilograma.

St- Pierre u razgovoru za MMA Fighting tvrdi da bi već početak borbe vjerojatno trebao pokazati u čiju će korist meč i završiti.

“Bit će to rano. Rano u prvoj rundi ćemo saznati što će se dogoditi. Ako Conor uspije povezati to će biti ludnica. Može napraviti štetu i rano završiti borbu svojom velikom ljevicom. Sve drugo je priprema za to, udarci nogom, rukom- oni mogu biti bolni, ali zapravo služe da mu skrene pozornost. Udarac ljevicom je taj koji je uvijek bolan. On je snajper. Jako je dobar u tome. Svi to znaju, ali rijetko je netko sposoban izbjeći ga. A to je upravo ono što Khabib mora napraviti.”

“S druge strane, ako ga Khabib uspije srušiti na pod ili uz ogradu i izmoriti ga ground and poundom, to je njegov teritorij. Stoga, rtano ćemo saznati. U prvoj polovici prve runde saznat ćemo kakav će biti tijek borbe. Mislim da će nam to pokazati kako će borba i završiti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI