Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Gegard Mousasi: Završit ću Belforta, on ima snage za dvije minute borbe | Fight Site

Gegard Mousasi: Završit ću Belforta, on ima snage za dvije minute borbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.09.2016 20:51h Autor:

Gegard Mousasi

Gegard Mousasi uvjeren je u svoju pobjedu nad Vitorom Belfortom idućeg mjeseca. Kaže kako će biti važno izbjeći Belfortove napade kroz prve dvije minute, budući da smatra kako on ima snage toliko izdržati u borbi.

I Mousasi je jedan od onih koji smatraju kako Belfort više nije isti borac otkad nema više pravo koristiti TRT terapiju, odnosno terapiju zamjenskog testosterona. Zbog toga još više vjeruje u svoju pobjedu idućeg mjeseca u Manchesteru.

“Veliki broj ljudi govori kako Belfort više nije isti borac. Sada smo na istom igralištu uz iste uvjete, odnosno on nema prednost u doktoru, tako da ne sumnjam da ću ga pobijediti. Ne zanima me pobjeda odlukom, moram ga završiti da dodatno impresioniran MMA fanova i UFC vodstvo”, rekao je Mousasi.

Kaže kako već ima plan za borbu koju će održati na UFC 204 eventu. Svjestan je da je Vitor Belfort još uvijek opasan borac, no po njegovom mišljenju je to samo u određenom periodu borbe.

“On je eksplozivan i opasan u prve dvije minute, a to se vidjelo u borbama protiv Jacarea i Weidmana. Jako brzo se potroši, dakle znamo što mi je plan. Ukoliko on u prve dvije minute ne odradi sve što je potrebno i završi me kako je isplanirao, u potpunosti je moj i nema više nikakve šanse.”

UFC 204 održava se 8. listopada, a Mousasi i Belfort nastupaju u sunaslovnoj borbi. Event naravno predvode Michael Bisping i Dan Henderson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI