Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Gegard Mousasi: Volio bih začepiti gubicu idiotu Roryu MacDonaldu | Fight Site

Gegard Mousasi: Volio bih začepiti gubicu idiotu Roryu MacDonaldu

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.11.2017 20:18h Autor:

Gegard Mousasi (Instagram)

Gegard Mousasi nije najbolje primio komentare koji su došli od strane Rorya MacDonalda, nakon njegove borbe i pobjede protiv Alexandra Šlemenka. Kaže kako od tada ima želju odraditi borbu protiv Kanađanina i tako mu začepiti gubicu.

Mousasi je prošli mjesec debitirao u Bellatoru te je savladao Alexandra Šlemenka sudačkom odlukom nakon tri runde. Ona je bila jednoglasna što se tiče bodovnih sudaca, no što se tiče MMA javnosti i drugih boraca, niti blizu tome. Većina njih je smatrala kako je Rus napravio dovoljno za pobjedu, a jedan od njih bio je i MacDonald, koji je otvoreno kritizirao odluku te je rekao je Šlemenko zaslužio pobjedu.

Ti komentari nisu najbolje “sjeli” Mousasiu, kojem nije trebao loš publicitet povodom prvog nastupa u novoj promociji. Upravo su mu komentari jedne zvijezde, kao što je MacDonald, najviše upali u oči. Ipak, Kanađanin ga je baš razljutio, toliko da su od Mousasia došle izjave koje baš i nisu u njegovom stilu izražavanja.

“Rory MacDonald vrlo lako može dobiti svoju dozu batina. Neka dobije svoju iduću borbu pa onda možemo razgovarati. On ne bi trebao pričati. On je idiot koji izgleda poput masovnog ubojici, trebalo bi mu začepiti gubicu. I on je imao svojih loših nastupa, pa nema pravo govoriti o meni”, rekao je Mousasi.

MacDonald čeka borba za naslov Bellatorovog velter prvaka, početkom iduće godine. Mousasi trenutno nema idući nastup, ali pretpostavlja se kako bi on mogao biti za Bellatorovu titulu srednje kategorije. Nju će 9. prosinca pokušati obraniti Rafael Carvalho i to na gostujućem terenu u Italiji. Tamo ga čeka Alessio Sakara. Pobjednik te borbe mogao bi se sučeliti s izazov u obliku Gegarda Mousasija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI