Gegard Mousasi tuži MMA odjevni brand Fear the Fighter

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.04.2015 00:15h Autor:

Gegard Mousasi

Nekolicina boraca je javno istupilo i požalilo se na MMA odjevni brand "Fear the Fighter" (FtF), jer im nije isplaćen novac koji im je po ugovoru pripada. FtF je čak otišao toliko daleko da je borcima zaprijetio sudskom tužbom ako se javno budu žalili na rad tvrtke. No, sad im se bumerang vratio te će se na sudu naći s još jednim borcem kojem duguju novac – Gegardom Mousasijem.

John Makdessi, borac koji će nastupiti na UFC-u 186 u Montrealu, je predsjednik tvrtke Fear the Fighter.

Prvo se na neisplaćivanje požalio Akira Corassani, zatim Tim Elliott, John Dodson, Georgi Karakhanyan, a sad i Mousasi. Gegardov menadžer, Nima Safapour, je u petak rekao da je Mousasi pokrenuo tužbu protiv FtF-a.

"Gegard Mousasi je pokrenuo tužbu protiv Johna Makdessija i branda Fear the Fighter. Činjenice govore same za sebe.", napisao je Safapour u priopćenju za MMAJunkie i dodao:

"John Makdessi je predsjednik tvrtke Fear the Fighter koja duguje novac Gegardu Mousasiju (kao i još nekim borcima). Unatoč mnogim obećanjima isplata od strane tvrtke Fear the Fighter još uvijek nije izvršena. Propustili su svaki rok za isplatu i upotrijebili svaki izgovor koji je poznat ljudskom rodu zbog čega nisu mogli isplatiti novac koji duguju. Sportašima kojima duguju novac su prijetili tužbama ako javno budu govorili o novcu koji duguju."

Sudeći prema nekim izvještajima, FtF Mousasiju duguje oko 25 000 dolara.

John Makdessi će se na UFC-u 186 boriti protiv Shanea Campbella, a nakon tog meča ga očekuje još jedna borba, ali ovoga puta u sudnici.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI