Gegard Mousasi: Nakon što se umirovim, ništa od ovog mi neće nedostajati

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.05.2017 19:16h Autor:

Gegard Mousasi

Jedna od najtežih stvari profesionalnim borcima je umirovljenje i mnogi od njih se vraćaju borbama čak i više puta nakon što objave mirovinu. Ipak, Gegard Mousasi smatra da nije jedan od takvih.

Kandidat za napad na UFC-ovu titulu srednje kategorije ne voli ono što donosi život profesionalnog borca. Iako se voli boriti i uživa u tome što nastupi i pobjede donose, ono ostalo što spada u život borca je nešto što više smatra nužnim zlom.

“Probudim se i jedem užasnu hranu, nije niti malo ukusno. Nakon toga radim na snazi i kondiciji. Nakon toga slijedi suplementi, pa odmor i onda opet hrana, pa se vraćam na MMA trening. Onda se vratim kući, pa opet jedem i odem na spavanje. Idući dan opet isto, nema ništa zabavno u tome, dosadno je. Uopće mi neće ništa od toga nedostajati jednog dana kada se umirovim”, opisao je kako izgledaju njegovi dani tijekom priprema za borbu.

Nakon pobjede protiv Chrisa Weidmana, Gegard Mousasi trenutno čeka informaciju o svom idućem nastupu, a trenutno se nalazi u Singapuru gdje promovira UFC.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI