Gegard Mousasi: Makdessijevi izgovori su glupi i očajni

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.05.2015 13:19h Autor:

Gegard Mousasi

Gegard Mousasi je kritizirao svog kolegu i sada već bivšeg predsjednika robne marke Fear the Fighter (FtF), Johna Makdessija, koji se u emisiji The MMA Hour opravdavao kako on nije kriv što tvrtka kojom je predsjedao nije borcima isplaćivala honorare zbog reklamiranja njihove robne marke.

Nekoliko boraca se javno požalilo na nedobivanje sponzorskog novca koji im je Fear the Fighter dužan po ugovoru. Neki od njih su čak izjavili kako im je FtF prijetio sudskim tužbama ako javno budu govorili o tome. Gegardu se to nije svidjelo te je pokrenuo sudsku tužbu protiv FtF-a kako bi dobio novac koji mu s pravom pripada.

Makdessi je lopticu prebacio na svog brata Davida i još neke osobe iz vrha te tvrtke, no Mousasi ne kupuje tu "maglu".

"Sud će odlučiti.", izjavio je Gegard za MMAFighting. "Teško je prihvatiti njegovu obranu. Makdessi daje do znanja da je bio predsjednik te da je htio profitirati od te investicije. Kako onda ne može prihvatiti odgovornost koja je povezana s tom investicijom? Ignoriranje nije legalna obrana, a ono što je rekao zvuči glupo i očajno."

Makdessiju se ne sviđa što se blati njegovo ime.

"Umoran sam od ljudi koji upiru prstom u mene.", rekao je John Arielu Helwaniju. "Samo želim raščistiti ovo. Nikad nisam bio povezan s poslom. Oni su me sponzorirali, brat mi je pomagao, vodio je brigu o mojim sponzorstvima i pomagao s menadžerskom stranom moje karijere. To je jedino što sam bio povezan s Fear the Fighterom."

"Jako je loše to što se događa borcima i postoji mnogo špekulacija o tome, ali samo želim maknuti ljagu sa svog imena. Ne mogu govoriti umjesto svog brata ili bilo koje druge osobe. Mogu govoriti u svoje ime. Bio sam sponzorirani sportaš, nikad nisam bio dio posla.", otkrio je John.

Mousasija danas čeka vrlo bitan okršaj s Costasom Philippouom u sunaslovnoj borbi UFC-ovog eventa u Manili, a nakon toga bitka u sudnici protiv branda Fear the Fighter i Johna Makdessija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI