Gegard Mousasi: Dobio sam prijeteću poruku od Conora McGregora

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.10.2016 12:43h Autor:

Gegard Mousasi

Ako je vjerovati Gegardu Mousasiju, Conoru McGregoru se baš nisu svidjeli njegovi komentari nakon UFC 204 eventa. I to čak toliko da mu se prijetio putem pisanih poruka.

Mousasi je na tom eventu savladao Vitora Belforta, nakon čega je rekao da fanovi ne prepoznaju što su pravi borci, dodavši da vjerojatno treba početi bacati boce ljudima u glavu da bi ga netko primijetio. Conora McGregora nije imenovao, ali naravno da svi znamo na što je točno mislio. Gegardu je za neke izjave sada žao, no za većinu mu je drago što ih je izrekao. Uostalom, i reakcije su bile dobre.

“Ljudima se svidjelo što sam govorio. A samo sam rekao istinu. Nekad moraš raditi glupa sranja i govoriti sranja da bi te primijetili. Nakon svega sam dobio privatnu poruku od Conora McGregora koji mi je počeo psovati i vrijeđati me. Čak mi je i prijetio, nakon čega sam ga pitao što mi on može sa svojih 50 kilograma, da bi se onda počeo prijetiti nožem, svašta. Uostalom, zna da ga mogu razbiti kad god poželim”, ispričao je Mousasi što se dogodilo kasnije.

Ipak, smatra da je u nečemu pretjerao, odnosno u jednom od glavnih izjava s iste press konferencije.

“Rekao sam neke stvari koje iskreno ne mislim. Rekao sam da ljudi ne znaju prepoznati tko je pravi borac. Naravno da je on pravi borac, top borac. Engleski nije moj prvi jezik, pa se tako nekad zaletim nekim izjavama. No, na kraju je bilo vrlo smiješno doživjeti da mi on šalje poruke.”

McGregor javno nije ništa izjavljivao na ovu temu, niti se na bilo koji način osvrnuo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI