Gaudinot pao na doping testu i dobio šest mjeseci suspenzije

UFC 21.06.2014 13:54h Autor:

Louis Gaudinot

Jedan od najboljih boraca UFC-ove muha kategorije, Louis Gaudinot, pao je na doping testu te mu je oduzeta pobjeda u borbi protiv Phila Harrisa. Također, kažnjen je sa šest mjeseci suspenzije.

Louis Gaudinot (6-3,1-2 u UFC-u) bio je pozitivan na diuretike na doping testu nakon svog posljednjeg nastupa i iz tog razloga ostao je bez pobjede iz borbe s tog eventa. Tada je je gušenjem savladao Phila Harrisa.

Osim što su je oduzeta pobjeda u toj borbi, Gaudinot je dobio i šest mjeseci suspenzije, no kao početak suspenzije uzet je datum održavanja borbe, a to je 8. ožujka, tako da će Gaudinot od borbi pauzirati još tek nešto više od dva mjeseca. Budući da mu novi protivnik nije bio ni određen, ova suspenzija se Gaudinota gotovo neće ni dotaknuti.

Gaudinot je inače bio sudionik 14. sezone Ultimate Fightera, gdje je nastupao u bantam kategoriji. Tamo je nastupio u najboljoj borbi sezone. U UFC debiu je poražen, no nakon spuštanja u muha kategoriju slavio je u dva od tri nastupa. Ipak, jedna od te dvije pobjede mu je sad oduzeta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI