Gastelum uskočio u igru za naslov prvaka!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.01.2015 08:26h Autor:

Kelvin Gastelum

Robbie Lawler je početkom prosinca prošle godine osvojio naslov UFC prvaka protiv Johnyja Hendricksa, a nakon tog meča čelni ljudi UFC-a najavili su njihov novi obračun. Samim tim Hendricks bi dobio novu priliku napasti naslov, ali stvari se mijenjaju iz dana u dan.

U cijeloj priči u igri za naslov prvo je bio Rory MacDonald, ali nakon meča Lawler vs. Hendricks iz UFC je stigla vijest da će se novim mečom zaključiti njihova trilogija. Prije par dana ta je borba ipak stavljena na čekanje jer Hendricksu je za novog protivnika dodijeljen Matt Brown. Sad je u igru uskočio i Kelvin Gastelum.

Gastelum je neporažen u karijeri nakon 10 mečeva. Nakon što je bio pobjednik The Ultimate Fightera 17 nastavio je nizati pobjede i postao jedno od najvećih UFC-ovih iznenađenja. Na UFC-u 183 koji će se održati 31. siječnja očekuje ga borba protiv Tyrona Woodleyja, a u slučaju pobjede otvara mu se mogućnost da se bori za pojas namijenjen prvaku.

"Nema sumnje da je Gastelum u igri za naslov. Ako pobijedi Woodleyja mogao bi se boriti protiv Lawlera.", izjavio je predsjednik UFC-a Dana White.

U svakom slučaju biti će zanimljivo vidjeti kako će se odvijati cijela situacija, a o svemu će jasniju sliku dati borbe koje očekuju Hendricksa, MacDonalda i Gasteluma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI